Genomineerden Ir. Noordhofprijs 2019

Genomineerden Ir. Noordhofprijs 2019

17 oktober 2019

Ieder jaar nomineert VDL een aantal kandidaten voor de Ir Noordhofprijs. Sinds 1986 is dit de prijs voor vakmannen en vrouwen in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein. Dit jaar hebben we bij VDL GL Precision twee genomineerden van alle vakmannen en -vrouwen die werkzaam zijn bij VDL. En binnen VDL Groep zes. We stellen ze graag aan je voor.

SAEYS_VDL_GL_Gurbuz_Yuksek_ir_Noordhof_vierkant.jpgGurbuz Yuksek - VDL GL Precision

Graag stellen wij je voor aan Gurbuz Yuksek, draadvonktechnicus bij VDL GL Precision. Gurbuz werkt er al ruim 22 jaar en staat bekend als een gedreven en goedlachse collega die niet bang is voor nieuwe uitdagingen. Wij willen Gurbuz natuurlijk feliciteren met zijn nominatie en wensen hem veel succes tijdens de prijsuitreiking op 1 november 2019.

Albert Tulkens - VDL VDS Technische Industrie

SAEYS_VDL_VDS_Albert_Tulkens_vierkant.jpgAlbert viert dit jaar zijn 40ste jubileum bij VDL VDS Technische Industrie en kan worden gezien als een VDL'er van het eerste uur! Hij heeft verschillende functies bekleed binnen het bedrijf en is een echte technische 'troubleshooter'.

Volgens zijn collega's ademt Albert techniek en is hij een onmisbaar onderdeel van het team. Hij is instaat om complexe technische processen eenvoudig uit te leggen en weet iedereen te enthousiasmeren voor techniek.

SAEYS_VDL_ETG_Martijn_Verblackt_Noordhof_vierkant.jpgMartijn Verblackt - VDL ETG Precision

De volgende genomineerde is Martijn Verblackt van VDL ETG Precision. Zijn functie is 3D-meettechnicus. Martijn: "Als meettechnicus moet je kritisch kunnen denken en je collega’s van goede feedback kunnen voorzien." Dit komt mede door zijn ruime ervaring op het gebied van verspanings technologieën. Hij denkt vaak “out of the box” en daardoor komt hij vaak met zeer innoverende oplossingen.

SAEYS_VDL_Bus_Modules_Edward_Jonkers_Noordhof_vierkant.jpgEdward Jonkers - VDL Bus Modules

Edward is een echte vakman, een zeer collegiale collega. Vakinhoudelijk goed en kan dit ook goed overbrengen aan zijn andere collega's of nieuwe medewerkers. Hij is positief en komt vaak met oplossingen voor problemen. Edward is flexibel als het gaat om inzetbaarheid en nooit beroerd een ander te helpen.

Alex Swinnen - VD Leegte Metaal 

SAEYS_VDL_Metaal_Alex_Swinnen_Noordhof_vierkant.jpgAlex is de voorman als het gaat om diverse ingewikkelde montagewerkzaamheden. Hij is een echte allrounder. Hij kan lassen, heeft verstand van elektra en is vooral door zijn technisch inzicht de ideale persoon voor onze afdeling. Alex is creatief en stressbestendig. Hij zal altijd meedenken met het behalen van bepaalde deadlines. Inspireren en motiveren behoren tot de kernkwaliteiten van Alex. 

Tijn Vos - VDL GL Precision

SAEYS_VDL_GL_Stijn_Vos_Noordhof_Junior_Vierkant.jpgTijn is via het Summa College genomineerd als junior vaktalen voor de Ir. Noordhofprijs 2019. Tijn is twee jaar geleden bij VDL GL Precision begonnen en was vanaf het begin erg leergierig. Hij ging meteen als een speer en werkt na twee jaar al met ingewikkelde freesmachines. Hij freest vijf-vlakkig met palletwisselaars en dat op 22-jarige leeftijd. Daarnaast is Tijn erg collegiaal en helpt de nieuwe leerlingen met hun vragen.

Terug naar overzicht