Genomineerden Ir Noordhof Prijs 2018
v.l.n.r. Rudy Verbeek van VDL ETG, David Potters van VDL GL Precision en Jason Buckby van VDL ETS

Genomineerden Ir Noordhof Prijs 2018

17 oktober 2018

Ieder jaar nomineert VDL een aantal kandidaten voor de Ir Noordhofprijs. Sinds 1986 is dit de prijs voor vakmannen en vrouwen in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein. Dit jaar hebben we drie genomineerden van alle vakmannen en -vrouwen die werkzaam zijn bij VDL.

Jason Bucky (VDL ETS) 

Eén van deze genomineerden is Jason Buckby, elektromonteur bij VDL ETS in Valkenswaard. Jason heeft het afgelopen jaar meegewerkt aan onder andere de protobouw van de e-truck en heeft daarbij bewezen dat hij over multidisciplinaire eigenschappen bezit. Hij dacht mee met de engineers, niet alleen op mechanisch maar ook elektrisch vlak en kwam met goede oplossingen die nog niet waren uitgewerkt. Samen met de andere monteurs was Jason onmisbaar bij de succesvolle bouw en introductie van de e-truck. Een knap staaltje vakmanschap en een goed voorbeeld van knappe koppen en gouden handen. Gefeliciteerd met de nominatie Jason!

Rudy Verbeek (VDL ETG) 

De tweede genomineerde is Rudy Verbeek factory engineer bij VDL ETG. Rudy is een allround vakman. Hij kan zowel draaien als frezen, CNC, slijpen, lijmen montage en draad- en zinkvonken. Deze werkzaamheden heeft hij de afgelopen periode uitgebreid met het ontwerpen van design, het maken van tekeningen en werkvoorbereiding. Rudy is sterk in het combineren van maakbaarheid, kosten en functionaliteit, waarbij hij dag en nacht klaar staat om de productie voortgang in goede banen te laten leiden. Naast dat hij graag wordt gezien bij klanten, toeleveranciers en collega’s, kan Rudy ook thuis de techniek niet loslaten. Rudy werkt al jaren voor VDL en heeft de doorgroeimogelijkheden met beide handen aangepakt. Gefeliciteerd met de nominatie Rudy!

David Potters (VDL GL Precision) 

Ook bij VDL GL Precision werken vele vakmannen, onder wie David Potters, cleanroom monteur. David is verantwoordelijk voor montage, kwalificatie, reinigen en beoordelen van de te leveren producten aan de klanten. Hierin begeleidt hij collega’s en is hij een voorbeeld voor zijn jongere collega’s. Niet alleen omdat hij de top bereikte, maar ook omdat hij erg collegiaal en creatief is en heel kundig te werk gaat. David heeft veel ervaring met alle apparatuur in de cleanroom. Hij is ervaren met de wasstraat, heeft gevoel voor techniek en weet goed hoe je met klanten omgaat. Het oplossend vermogen van David is uitstekend en hij is erg ruimdenkend.

Terug naar overzicht